Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja

Spletno mesto https://www.pitbullgang.si/ vsebuje spletno trgovino, ki deluje v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot). Ob registraciji prejme vsak uporabnik uporabniško ime in geslo, s katerima ob vsakem dostopu do spletnega mesta lahko tudi dostopa do svojega uporabniškega računa (uporabniškega profila). S pomočjo izvedbe prijave v sistem lahko uporabnik spletne trgovine izvaja nakupe. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med lastnikom spletne trgovine, ponudniki artiklov in potrošnikom.

 

Razpoložljivosti splošnih pogojev

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine so objavljeni na splenem naslovu https://www.pitbullgang.si/splosni-pogoji-poslovanja Družba BOVA-BV, d.o.o. si pridržuje pravico izvajanja spremembi in dopolnil splošnih pogojev poslovanja, dolžnost kupca pa je spremljanje vsebine splošnih pogojev. Z objavo na spletni strani družba BOVA-BV, d.o.o. omogoča splošno dostopnost pogojev poslovanja.

Splošni pogoji delovanja spletne trgovine so usklajeni s področno zakonodajo in omejitvami, ki jih pri poslovanju uporablja in izvaja družba BOVA-BV, d.o.o.

 

Podatki o prodajalcu

Prodajalec, ki ima v upravljanju spletno trgovino pitbullgang.si je družba z naslednjimi podatki:

BOVA-BV, d.o.o.

Dobrna 25A

3204 Dobrna

Matična številka: 6769926

Davčna številka: SI19277806

Osnovni kapital: 7.500 EUR

Vpis v register izvedlo: Okrožno sodišče Celje

Telefonska številka: +386 51 316 955

Naslov elektronske pošte: info@pitbullgang.si

 

Cene in ažurnost podatkov o izdelkih

Vse cene v spletni prodajalni so v EUR in vsebujejo predpisani davek na dodano vrednost (DDV). Zavezanci za DDV so ob registraciji dolžni navesti svojo davčno številko.

Družba BOVA-BV, d.o.o. kot upravitelj spletne trgovine opravlja vse aktivnosti, da bi zagotovila pravilnost podatkov, ki so navedeni v spletni trgovini. Ker se lastnosti izdelkov, dobavni roki in cene spreminjajo, obstaja možnost, da upravitelj spletne trgovine ne utegne sočasno s spremembo podatkov izvesti tudi ažuriranje podatkov spletne trgovine. V takšnem primeru bo kupec tudi obveščen, omogočen mu bo ustrezen preklic ali menjava naročenega proizvoda. Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Vsi podatki imajo poleg opisa tudi podatek o končni ceni, ki vključuje tudi DDV. Za vsa naročila do skupne vrednosti 70 EUR zaračunamo stroške pošiljanja v višini 4 EUR. Dostava za skupne nakupe v vrednosti preko 45 EUR je brezplačna.

 

Plačilni pogoji

Pri izvedbi naročanja preko spletne trgovine pitbullgang.si je možno izvajanja plačila le preko metode po povzetju. Ob izvedbi plačila morate biti osebno prisotni. O času dostave boste obveščeni s strani pogodbene dostavne službe.

Dokler ni plačilo posameznega naročila v celoti izvedeno, ostanejo predmeti naročila v lasti družbe BOVA-BV, d.o.o., četudi so že dostavljeni kupcu. Kupec se zavezuje, da bo kupnino poravnav najkasneje v 5 delovnih dneh po izvedbi poziva k izvedbi plačila. V primeru neplačila ali le delnega plačila ima družba BOVA-BV, d.o.o. pravico da od kupca zahteva vračilo izdelka v brezhibnem stanju.

 

Postopek spletnega nakupa

Nakupovanje na spletni strani www.pitbullgang.si je enostavno, varno in udobno. Naj Vam na kratko predstavimo korake za izvedbo nakupa

  • Prebrskajte po izdelkih ali pa jih neposredno poiščite
  • Ko kliknete na posamezni izdelek, se odpre stran s podrobnejšim opisom izdelka in dodatnimi fotografijami izdelka. Če želite izdelek kupiti, kliknete na gumb »V KOŠARICO«. Če bi želeli kupiti več enakih izdelkov, kliknete na košarico v zgornjem desnem kotu in vnesete v obrazec želeno količino. To lahko naredite z neposrednim vpisom številke ali pa s povečevanjem oziroma zmanjševanjem količine preko pritiskanja na znak – ali + ki sta navedena levo in desno od trenutne količine izdelkov.
  • Ko ste v košarici, lahko kliknete na »ZAKLJUČI NAROČILO« ali pa »Nadaljuj z nakupovanjem«, če si želite ogledati, izbrati ali nakupiti dodaten izdelek.
  • Na podstrani »Nakupovalna košarica« izpolnite še potrebne podatke o naročniku in naslovu dostave. Če se predhodno registrirate kot kupec naše spletne trgovine, Vam je vnovično vpisovanje podatkov prihranjeno, saj si spletne trgovina shrani Vaše podatke, ki so vezani na izvedbo nakupa in dostave.
  • Po oddaji naročila preko spletne trgovine www.pitbullgang.si boste dobili tudi podatke glede naročila.

 

Prepoznavanje napak in njihova odprava pred izvedbo naročila

Med pregledovanjem spletne strani lahko izdelke shranjujete v košarico. Košarico in njeno vsebino lahko spremljate in spreminjate do končne, jasne potrditve. Spremembe, ki jih izvajate do potrditve se nanašajo tako na izbrane artikle, kot na količino izbranih artiklov. Spremembo naročila lahko izvajate do končne oddaje naročila.

 

Dobavni roki

Dostava izdelkov poteka le ob delovnih dnevih, v dopoldanskem času do 15. ure. Za določitev točne ure dostave vas bo naš pooblaščeni dostavljavec predhodno poklical na telefonsko številko, ki ste jo navedli ob naročilu.

 

Jezikovne različice sklenitve prodajne pogodbe

Prodajno pogodbo je možno skleniti samo v slovenskem jeziku.

 

Pravica do odstopa nakupa, vračila blaga

Kupec ima pravico, da v 14 dneh od dobave blaga podjetju pisno sporoči odstop od pogodbe, in sicer na kontaktni e-naslov info@pitbullgang.si. Kupec mora nato blago vrniti podjetju v 30 dneh po pisnem sporočilu, pri čemer sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa. Stroške vračila blaga krije kupec. Ponudnik vrne celotno kupnino (kupnina s stroški dostave) v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v roku 15 dni od prejetja sporočila o odstopu od pogodbe. Pošiljk, kjer je potrebno plačilo kupnine ne prevzemamo.

Kupec pri vračilu blaga izvede vračilo na naslov sedeža družbe BOVA-BV, d.o.o., Dobrna 25a, 3204 Dobrna

 

Varnost podatkov v spletni trgovini

Prodajalec uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, ter podatkov, ki se nanašajo na naročila ter izvedbe plačil. Kupec je sam odgovoren za dostop do sistema in mora tudi sam poskrbeti za varovanje uporabniških prijavnih podatkov (porabniškega imena in gesla). Kupec jamči za točnost in resničnost vseh posredovanih podatkov ter podjetju BOVA-BV, d.o.o. in odgovarja za škodo, nastalo zaradi netočnih oziroma neresničnih podatkov.

 

Pritožbe in spori

Prodajalec spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti info@pitbullgang.si ali po klasični pošti na naslov sedeža družbe BOVA-BV, d.o.o., Dobrna 25a, 3204 Dobrna.

Prodajalec bo v petih delovnih dneh potrdil, prejem pritožbe. Ob tem bo kupcu tudi sporočil, kako dolgo jo bo obravnaval, in ga ves čas obveščal o poteku postopka. Prodajalec si bo po najboljših močeh prizadeval za sporazumno rešitev morebitnih sporov.

Izvensodno reševanje sporov se lahko izvaja tudi preko spleta, na spletni platformi za reševanje potrošniških sporov (SRPS), ki je dostopna na https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL