Dostava

Za čas dostave naročenih izdelkov ne moremo jamčiti dostave, vedno si prizadevamo odposlati vaše naročilo v 48 urah (ponavadi v 24 urah) od datuma naročila (velja samo za delovne dni).

Spletna trgovina pitbullgang.si ne more jamčiti za čas dostave naročenih izdelkov potem, ko je naročilo odposlano z navadno ali priporočeno pošiljko ali poslane s posebno dostavno službo.

Datum odpošiljanja vaše pošiljke lahko kadarkoli preverite, če obiščete razdelek “moj račun” na naši spletni strani.

Če izberete katerokoli drugi način dostave razen navadne pošte, bo v razdelku “moj račun” na naši spletni strani prikazana sledilna/referenčna številka vašega paketa.

Spletna trgovina pitbullgang.si pridržuje pravico, da po lastni presoji in brez dodatnih stroškov za vas nadgradi oziroma spremeni način pošiljanja.

Vsi stroški pošiljanja so odvisni od teže naročenih izdelkov in so že v osnovi vedno kolikor se da pošteni, v nekaterih primerih pa del stroškov dejansko krijemo sami.

Izbira ustreznega načina pošiljanja glede na vašo lokacijo je vaša odgovornost.

Zaračunani znesek pošiljanja ne bo nikoli presegel zneska, prikazanega v času naročila, pod pogojem, da ste izbrali način, ustrezen za vašo lokacijo. Če so dejanski stroški pošiljanja višji zaradi razlike v teži ali zaradi nihanja cen poštnih/dostavnih storitev, bo spletna trgovina pitbullgang.si vedno krila razliko do višje cene pošiljanja. Zaračunani znesek pošiljanja nikoli ne presega zneska, prikazanega v času naročila, pod pogojem, da izberete način dostave, ustrezen za vašo lokacijo.

V primeru, da ste izbrali neustrezen način pošiljanja, si pridržujemo pravico, da naročilo prekličemo ali da avtomatično spremenimo način dostave in vam zaračunamo spremenjeno ceno, pod pogojem, da cena ustreznega načina dostave ne presega cene neustrezno izbranega načina za več kot 50 %.