Predstavitev Pitbull blagovne znamke

PITBULL West Coast™ je vrhunska znamka športnih in modnih oblačil ter dodatkov. Dobro je znana po sodelovanju z vrhunskimi športniki iz vsega sveta. Nastala v San Diegu v Kaliforniji leta 1989.

PITBULL West Coast™ se je na tržišču uveljavil kot vodilna znamka.

Naša vrhunska proizvodna linija nam omogoča, da lahko poleg sodobnega stila in barvnih kombinacij zagotavljamo stoodstotno brezhibne izdelke. PITBULL West Coast™ svojim kupcem nudi usmerjen izbor visokokakovostnih izdelkov za aktivno preživljanje prostega časa ter modnih in športnih izdelkov po privlačnih cenah. Ponujamo širok izbor več kot 1000 izdelkov – športna oblačila, nahrbtnike, dodatke, linijo oblačil itd.

Športna in odločna, udobna in dostopna, modna in elegantna. Tako edinstveni izraz znamke PITBULL West Coast™ zaživi skozi naša ikonična oblačila in športna oblačila. Naše kolekcije so sodobna interpretacija svežega in cool videza, sestavljajo pa jih značilni, razpoznavni kosi, ki so osnova vsake garderobe. PITBULL West Coast™ je sinonim za mladostnega, nalezljivega duha in svobodo izražanja individualnega sloga.

 

Prodaja:

BOVA-BV, trgovina in storitve, d.o.o.

Dobrna 25a

3204 Dobrna

Davčna številka: SI19277806 

Matična številka: 6769926

 

Poslovna enota (maloprodaja) Celje Pitbullgang

Ljubljanska cesta 7

3000 Celje

M: +386-51-316-955